Downloads content Injona en Open source software - Injona maakt digitaal lezen en luisteren mogelijk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Downloads content Injona en Open source software

Producten


Download nu hier een gratis test versie van Injona


Content voor ICT hulpmiddelen en iPad/ iPhone die OCR bewerkte zijn met leesvolg orde in PDF of ePud.
Klik hier onder om te downloaden.  PDF - Xchange Viewer
PDF-XChange Viewer is goede software om pdf-bestanden mee te bekijken. Een prima alternatief voor Adobe Reader, dat ook beschikt over browser-plugins voor Internet Explorer, Firefox, Google Chrome en Opera. PDF-XChange Viewer kan pdf'jes bovendien licht bewerken en aantekeningen toevoegen aan documenten.
PDF-XChange Viewer is sneller en lichter dan Adobe Reader. PDF-bestanden kunnen worden bekeken en eenvoudige bewerkingen als tekst en commentaar toevoegen, tekst doorhalen of onderstrepen, stempels zetten, tekenen en meer zijn mogelijk. Pagina's toevoegen en verwijderen kan alleen zonder watermerken te krijgen met de betaalde Pro-versie. Meer over dit product >


Vrije officesoftware /Open Source
LibreOffice: het vrije officepakket dat boven de concurrenten uitsteekt.

Doe meer - eenvoudiger, sneller

LibreOffice is een krachtig officepakket; zijn duidelijke interface en krachtige functies bevorderen uw creativiteit en productiviteit. LibreOffice bundelt verschillende toepassingen, wat het het krachtigste vrije, open source officepakket maakt.

       
          Download hier

Mindmap


voorbeeld van een klassieke mindmap

Een mindmap is een diagram opgebouwd uit begrippen, teksten, relaties en/of plaatjes, die zijn geordend in de vorm van een boomstructuur rond een centraal thema.
Een mindmap wordt gebruikt om creatieve processen te ondersteunen en bij leren en onthouden. Elektronische mindmaps kunnen daarnaast worden gebruikt bij het interactief toegankelijk maken van complexe en multimediale informatie.

Toepassing

Mindmaps worden zowel in de werkomgeving als in het onderwijs gebruikt, bijvoorbeeld bij: brainstormen, ontwerpen, organiseren, samenvatten, notuleren, presenteren en leren.
De mindmap kan met de hand worden geschetst om ideeën te noteren, bijvoorbeeld bij brainstormen, notuleren of leren. Voor presentaties kan deze gedetailleerder worden uitgewerkt. Een elektronische mindmap heeft hierbij als voordeel dat deze eenvoudig kan worden aangepast en hergebruikt. Bron wikipedia

  klik hier voor gratis mindmap software

Meer informatie Injona

Prijslijst Scan en digitaal service Injona

Folder Injona   
Algemene voorwaarden Injona  
Opdrachtformulier Injona   
Prijslijst Injona  
Copyright© 2010-2017 Injona®  Ontwerp Injona studio.
Het INJONA logo is een geregistreerd handelsmerk.
Injona - Postbus 41 - 5854ZG - Nieuw Bergen LB - Tel: 0485-215550.  
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu