Documenten digitaliseren - Injona maakt digitaal lezen en luisteren mogelijk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Documenten digitaliseren

Producten


Document Scan Service Injona.


Van archief tot tijdschriften,- oude foto s ingebonden boeken oude getypte verslagen-dictaten en documenten  alles kunnen wij voor u scannen naar een geordend en inzichtelijk  digitaal bestand. Wij scannen ordners vol A4-A5 tjes en veranderen deze in bruikbare pdf-bestanden. Maar ook unieke oude foto s  worden door ons gescand voor reproductie.

Scanservice

Bijna al het reproductiewerk wordt tegenwoordig door  scanners gedaan voordat er de mooiste digitale of pdf-bestanden er van worden gemaakt. Injona heeft scanners  dan ook in alle formaten en kwaliteiten.
Er zijn speciale scanners voor ingebonden boeken, scanners voor A4- en A3-documenten, dia’s en ook voor het scannen van foto s en andere kwetsbare originelen documenten. Door het brede assortiment en jaren lange ervaring kunnen we op bijna alle vragen van onze klanten een positief antwoord geven.

Scannen van kwetsbare originelen documenten

Injona  heeft een unieke techniek in huis waarmee documenten kunnen worden in gescand zonder dat het boek los gesneden hoeft te worden. De originelen worden op een speciale manier belicht tijdens het scannen, zodat er een een hoge kwaliteit scan ontstaat. Dit effect komt goed tot zijn recht wanneer er vervolgens de ingescande teksten wil laten voorlezen. Om tekst van papier over te zetten naar Word kun je het natuurlijk overtypen, maar het is eenvoudiger om het te scannen. Met een goede OCR bewerking wordt de geschreven tekst ingelezen en omgezet naar een digitale versie in Word zodat het weer een bruikbare digitaal bestand wordt.

Digitaliseren van archieven.

U staat op het punt om uw documenten (archieven) te digitaliseren of wellicht bent u hier inmiddels al mee van start gegaan.
Het digitaal beschikbaar hebben van al uw binnen komende en / of uitgaande documenten kan uw organisatie namelijk veel winst opleveren waaronder:

  1. Snellere beschikbaarheid van informatie
  2. Digitalebestand is geheel toegankelijk
  3. Altijd een back-up achter de hand
  4. Efficiëntere bedrijfsprocessen
  5. Minder papier verwerking
  6. Uw bestanden/archief volledig geordend en inzichtelijk
  7. Lagere operationele kosten


Voor meer informatie neem even contact met ons op.

Bestaande archief

Vaak wordt er omwille van tijd, kosten en resources besloten om het bestaande papieren archief niet te digitaliseren, maar om deze langzaam te laten verdwijnen wanneer de wettelijke bewaartermijn is verstreken. Dit betekent echter dat er vele jaren over heen kunnen gaan voordat de laatste archiefkast het pand kan verlaten en er gedurende deze gehele periode niet optimaal geprofiteerd kan worden van de nieuwe digitale werkprocessen.

Prijslijst : Scan en digitaal service Injona
Klik hier voor de prijslijst

Copyright© 2010-2017 Injona®  Ontwerp Injona studio.
Het INJONA logo is een geregistreerd handelsmerk.
Injona - Postbus 41 - 5854ZG - Nieuw Bergen LB - Tel: 0485-215550.  
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu